top of page
2B4C9716-E8E8-408E-B4FF-15F757C797F3-15905-00000BA6A49211C4 kopie.JPG

De TreesPlease plug-in stopt. Maar onze bomen groeien gewoon door.

Shoppen voor bomen

De Keurder920.jpeg

Bomenknop is gestopt

Ruim 10.000 bomen geplant

De TreesPlease plug-in voor internetbrowsers - de 'Bomenknop' - is niet meer actief. Wij hadden een andere visie op de doorontwikkeling van TreesPlease dan onze IT-partner van wie wij in belangrijke mate afhankelijk waren. Het contract is daarom beëindigd.

Wij raden aan om de Bomenknop te verwijderen uit je browser; we kunnen namelijk niet meer garanderen dat eventuele opbrengsten nog besteed zullen worden aan boomaanplant.

Over TreesPlease

TreesPlease voor webbrowsers (de 'bomenknop') was een plug-in die - geïnstalleerd - bij bestellingen bij 3200 webwinkels telkens een klein bedragje opleverde voor de aanplant van bomen. De projecten werden geselecteerd en gemonitord door de gelijknamige Stichting. Dat blijven we bewaken, ook al is de bomenknop gestopt.

Het eerste project dat we steunden is het Kamutei bomen project van Africa Wood Grow in Kenia. Hier wordt samen met de lokale boeren de vallei van de Tiva rivier weer groen gemaakt. Op de foto zie je het resultaat dat nu al is bereikt.
Ook in Nederland zijn projecten mogelijk gemaakt, bijvoorbeeld  samen met De Keurder voor het herstel van oude houtsingels op een landgoed bij Amersfoort.

De bomenknop is gestopt. Maar heb je concrete plannen om met bomen bij te dragen aan klimaatoplossingen, mag je ons altijd benaderen! Wij zijn geen fonds met financiële middelen, maar beschikken wel over kennis en een groot netwerk.

46E9C118-2160-4AA9-94D3-8A8EFD1B8BAF.jpeg

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page